Lonely husky dog ​​locked away from home Fortunately, there are beautiful friendships.

Welcome to Messy’s world. He is a cute and friendly puppy. Messy lives in Thailand with his owner, Oranit Kittragul.

Ornit is not the only person who is interested in Messi. on the other side of the road The husky has become the Labrador’s best friend.

Audi, i përzier, e kalon pjesën më të madhe të kohës në shtëpi vetëm, sipas Oranit Kittragul. Pronari i tij shkon në punë herët në mëngjes dhe kthehet në shtëpi vonë natën. Kur qeni lihet vetëm, ajo shpesh e dëgjon duke qarë.

“Kur ai është i vetmuar dhe qan, zakonisht i kërkoj qenit tim të vijë dhe të flasë me të” shpjegoi Oranit “Këlyshi im thjesht më shikon dhe leh në Audi, here she is. Përkundër faktit se nuk jam në dijeni për atë që ata po. diskutojnë, ai pushon së qari. ”

And then one day came:

The pup got a good chance to see his friend when his Audi owner forgot to lock the door and he went straight to Messy for a cuddle!

“He ran up to my pet and they hugged,” observes Ornit.

What a charming story!

Leave a Comment